Beställ sushi i Borås

      3 kommentarer till Beställ sushi i Borås

Älskar du som jag att äta sushi? Då har jag bara ett enda tips: beställ sushi i Borås! Här finns den absolut godaste sushin jag någonsin har smakat. Jag vet inte exakt vad det är med just den sushin som gör att jag älskar den så. Det är nog sammansättningen av riset så att det blir så där perfekt ”klibbigt” utan att vara blött, och smaken söt men inte sliskigt söt. Wasabin är bara SÅ god, har aldrig smakat sådan wasabi så jag vet inte vart dom får den ifrån. Jag brukar gå dit och beställa sushi ungefär en gång i veckan, men nu var det faktiskt ett par veckor sedan jag gjorde det så det måste bli dags snart.

Äta sushi varje dag

Jag hade lätt kunnat leva på sushi, äta det varje dag i säkert ett år utan problem. Det är det godaste jag vet men jag äter inte all sushi, det finns ganska många bitar sushi som jag absolut inte gillar. Det bästa är att inte krångla till det med massa konstiga fyllningar och dekorationer utan bara göra det enkelt; vitfisk, tonfisk, räkor, maki och ett par andra enklare varianter tycker jag bäst om. Tofu och avokado går fett bort! Jag har aldrig förstått mig på det där med Tofu, hur kan någon äta det och samtidigt gilla det? Jag har försökt då det finns mycket proteiner i Tofu men det går inte att få ner.

Sushi i affärer

Första gången jag såg färdig sushi i en plastlåda på City Gross så jublade jag. Tänk att kunna handla med sig 8 bitar med sushi när jag handlar på City Gross. Det är ju perfekt! Så jag lurades att köpa med mig sushi från affären men har aldrig smakat sådan äcklig sushi, det var både första och (nästan) sista gången jag köpte det i affär, nä tacka vet jag mitt favvo sushi ställe i Borås, GÅ DIT!